Aici este locul care te va aduce în fiecare zi lânga cafeaua de specialitate. Va intrebati ce este cafeaua de specialitate. Va spunem pe scurt, ca pentru ca un lot de cafea verde sa fie catalogat “de specialitate” trebuie sa depaseasca 80 de puncte din 100 posibile în “Tasting Scale”, scala similara cu cea a vinului. Aici, la XS Cafe, toate cafelele pe care vi le propunem întrunesc aceste conditii.

Va punem la dispozitie amestecuri de cafea proaspat prajite, certificate “SPECIALTY COFFEE” selectate de specialistii LE PIANTAGIONI DEL CAFÉ. Reconstituind drumul pavat de povestea vinului, am urmarit cafeaua pâna la originile ei. Va oferim cafele de origine, deosebite, în care veti gasi adevarata personalitate a cafelei: decisa, voluptoasa, intensa, fina cu note florale sau de condiment.
Doar aici poti experimenta pe lânga “XS Organic House Blend”(blendul casei) care este unul de exceptie si anumite origini “SPECIAL SELECTION”.

La XS Cafe tu îti personalizezi cafeaua!

Alege-ti tipul cafelei, bucura-te de laptele proaspat bio, degresat, sau soia si un barista iti sta la dispozitie pentru prepararea celei mai bune cafele precum si povestea acesteia! XS Cafe este singurul loc unde ai parte de o experienta senzoriala de exceptie. Am adus cele mai bune si exclusiviste sortimente de cafea. Lunar aducem ceva nou, pentru ca gustul sa fie mereu unic. Tinem cont de fiecare detaliu în achizitionarea, prepararea di servirea cafelei.


Pentru ca noi chiar oferim cea mai buna cafea !

§


XS HOUSE BLEND – ALTO PALOMAR
( PERU )

O cafea ORGANICA 100% Arabica din PERU. Aroma particulara a acestei cafele este caracterizata de corpul rotund, aciditatea delicata, notele dulci de miere si migdale prajite. Retrogustul de cacao te va urmari mult timp dupa ultima picatura savurata.

XS SPECIAL BLEND – YRGALEM
( ETIOPIA )

Îsi trage numele de la orasul Yrgalem, din regiunea Sidamo din Etiopia, locul de origine al tuturor cafelelor Arabica. Caracteristica principala a acestei cafele este puternica aroma florala cu usoare nuante de citrice si miere.

§